"תגידו 8 פעמים טעים לי": עוגת גבינה בשמונה טעמים

נטע וויצמן 4 Comment on "תגידו 8 פעמים טעים לי": עוגת גבינה בשמונה טעמים

העוגה הזו טעימה מאד ושווה מאד, ותכלס' אם קולטים את הטכניקה היא דיי פשוטה לביצוע • בתאבון

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

המצרכים:
בלילת בסיס:

2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
2/3 כוס סוכר (130 גרם)
1 אינסטנט פודינג וניל או שוקולד לבן
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9% שומן
250 גרם גבינת שמנת 30% שומן

למקופלת:
2/3 מקופלת
2 כפות שמנת מתוקה

ללוטוס:
2 כפות ממרח לוטוס

לנוגט:
2 כפות שוקולד נוגט או נוטלה

לפירות יער:
פירות יער טחונים
2 כפות שמנת

לחלווה:
2 כפות ממרח חלווה

שוקולד לבן:
10 גרם שוקולד לבן
2 כפות שמנת

אוריאו:
שברי אוריאו

אופן ההכנה:

בלילת בסיס:

במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר אינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב ממש (ולא לקצפת רכה).
מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים בהדרגה את הגבינות ומקציפים דקה נוספת.
מחלקים ל – 8 קערות ובכל קערה מוסיפים את הטעמים שלה ומערבבים.
מעבירים לתבנית סיליקון מחולקת ל – 8 חלקים, בכל חלק טעם שונה.
מקררים את העוגה למשך 4 שעות לפחות (ועדיף למשך הלילה) לפני החילוץ מהתבנית וההגשה.
מקשטים כל פרוסה בקישוט שמגלה את טעמה של הפרוסה.



4 תגובות

מיין תגובות
  1. 4

    העוגה באמת פשוטה אבל מה זה תבנית סיליקון מחולקת ל8?
    ואם אין לי- יש לכם עוד רעיון איך לשמור את זה שלא יתערבבו הטעמים??

  2. 2

    זו עוגה קרה…כתוב…
    לגבי התבנית סיליקון אני לא מנסה לשבור את הראש פשוט אשים כל טעם עוגה בתבנית חד פעמית בהתאם לכמות העוגה